T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü Karlıova Devlet Hastanesi >

Sağlık Tesislerinin Koordinasyon İzleme ve Değerlendirilmesi

Güncelleme Tarihi: 05/02/2020

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme (KİD) Ekibi tarafından Acil ve Sağlık Hizmetler Başkanı Dr. Sefer ÖZGEN Başkanlığında, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Sinan BOZABA ile Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Şaban AYBEK;  Sağlık Hizmetlerine ilişkin izleme, değerlendirme ve koordinasyon faaliyetleri, sunulan hizmetlerin iyileştirilmesi ve süreç takibi konusunda sağlık tesisimize yol gösterici olması acısından büyük öneme haiz ve sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini, verimliliğini ve il yöneticileri ile sağlık çalışanları arasında oluşturulacak sağlıklı bir iletişim tarzının öncelenmesi, harcanan zaman ve iş yükünün optimal seviyede tutulması amacıyla hastanemizi ziyaret etmişlerdir. Değerli Katkılarından Dolayı Kendilerine Teşekkür Ederiz.

• 2.jpeg
  • WhatsApp Image 2020-02-05 at 15.07.05 (1).jpeg